"In nemarginita Sa bunatate, Dumnezeu si-a ajutat intodeauna "copiii" creati dupa chipul si asemanarea Sa. Nicidata nu ne-a lasat de izbeliste, niciodata nu ne-a lasat singuri in fata greutatilor si necazurilor de tot felul.
Intodeauna Caile pe care El le-a ales pentru a-Si arata mila s-au ridicat dincolo de nivelul nostru de intelegere."

Domnia sa a avut ocazia sa se convinga de acest adevar suprem in decursul anilor cand I s-a incredintat Taina vorbirii cu cei dusi de langa noi si ajunsi la picioarele Lui.

Sfatul meu este sa fiti in permanenta atenti la subconstient, pentru ca el are intodeauna pregatit un mesaj pe care voi va trebui sa-l captati si sa-l interpretati corect. Daca ati ajuns sa cititi inclusiv aceasta pagina va puteti considera un rasfatat sau o rasfatata a soartei. Aici veti afla:

1. ce este puterea magica a vrajitoriei;
2. ce sa iti doresti mai mult de la viata;
3. de ce nu foloseste toata lumea puterea oculta;
   
   
1. Ce este puterea magica a vrajitoriei ?

Aici va voi prezenta cateva ritualui foarte vechi ce se confunda chiar cu alchimia veche araba, sau stiinta antica indiana Ayurveda. De aceea am facut mai multe sectiuni cu ritualuri pur romanesti mostenite de la strabuni (pe care le faceau "babele" din sat)
- sectiune pentru stiintele provenite din indepartatul Orient si de mare voga pentru "New Age" in Occident
- sectiune oculta, asa-zisa "magie inalta" care lucreaza cu o combinatie de forte psihico-oculte care, printr-un act de vointa sunt eliberate in imediatul tau spatiu fizic si, intr-o masura mult mai mare in atmosfera invizibila compusa de electroni. Odata ce aceasta puternica forta secreta pluteste liber in sfera ta de influenta si dincolo de ea, o poti focaliza asupra anumitor dorinte, printr-un proces simplu de infaptuire a unui ritual, sau de aprindere a unei lumanari.
Da, este adevarat. Poti controla viata unei alte persoane. In felul acesta poti vindeca un om de boala, in viata unui sarac poti aduce bani si indestulare si multe altele. Nu uita totusi - caritatea incepe de acasa. Inainte de a te juca de-a Dumnezeu cu viata si sentimentele altor oameni, fa-ti ordine in propria viata.
   
   
2. Ce sa iti doresti mai mult de la viata ?

Pune-ti urmatoarele intrebari:
1) Exista vreun domeniu aparte in viata ta in care simti nevoia unei imbunatatiri?
2) Te deranjeaza situatia ta financiara?
3) In viata sexuala ai vrea un imbold care sa te ajute?
4) Sanatatea ti-e departe de a fi perfecta?
5) Doresti sa-ti pastrezi si sa iti maresti cercul prietenilor si al cunostintelor?
6) Doresti puteri paranormale?
Daca raspunsul tau este majoritar "da" atunci invata cum sa folosesti secretele oculte de pe acest site.
Undeva printre linkuri vei gasi metoda secreta a vrajitoriei prin care sa-ti schimbi orice domeniu al vietii . . . inspre mai bine si pentru todeauna.
   
   
3. De ce nu foloseste toata lumea puterea oculta ?

Ajuns in acest punct te intrebi, si pe buna dreptate de ce, daca vrajitoria este atat de usoara si absolut fara riscuri, n-o practica toata lumea?
Este o intrebare de bun simt, iar raspunsul la ea este: - pentru ca imensa majoritate a oamenilor a fost indoctrinata de religii institutionalizate (vezi in Evul Mediu, sau in tarile prietene unde religia face politica si unde femeile nu isi arata fata).
Cand holocaustul final va avea loc practicantii religiilor strabune si cei ai stiintelor oculte ii vor tine laolalta pe supravietuitori sub indrumarea Fiintei Superioare.
Paginile pe care le vei citi ar putea fi defapt un echipament de supravietuire in viitor.

Dealtfel stim cu totii, fiinta umana nu isi foloseste din capacitatea creierului decat o parte infima. Incercati sa va autocontrolati, sa ganditi mai profund, sa analizati, sa va puneti intrebari, adoptati cateva metode de pe acest site si veti vedea schimbarea. Daca ati retinut macar desenul unui talisman , macar o fraza dintr-un ritual, va puteti considera un mic vrajitor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Site-ul www.vrajitoare-farmece.ro NU raspunde in nici un fel pentru continutul imaginilor si textelor publicate in acest site
Si nici pentru textele si imaginile anunturilor publicate de membrii acestui site.