Vrajitoare Farmece Magie

Vrajitoarea vrajitoare farmece nu are nevoie de prea multa descriere in tarile instrainate deoarece prin aparitiile sale la posturile de radio si chiar aparitii televizate in cadrul unor importante posturi de televiziune, Vrajitoarea vrajitoare farmece si-a creeat numele nu prin vorbe ci prin faptele pe care le-a facut si prin numarul impresionant de oameni care au apelat la ea in decursul a 40 de ani de cand practica ritualuri de protejare,indepartare de rau ,intoarcere inapoi a persoanei iubite, etc. vrajitoare farmece este singura vrajitoare din lume cu studii superioare, si cursuri de profil la Academia din Mexic, singura Academie recunoscuta International, de vrajitorie si practici/ritualuri de magie.

Inainte de a se intoarce din Mexic Vrajitoarea vrajitoare farmece a dobandit prin practicile ei de inalt profesionalism cateva din cele mai importante ritualuri, cum ar fi: SUFLET SINGUR ( ritual recunoscut international de aducere a persoanei iubite inapoi) , STRIGAREA DE URAT(ritual folosit pentru indepartarea de alte farmece ) , NALUCA (ritual folosit pentru tratarea unor boli fara leac- CANCER, EPILEPSIE, Suflete chinuite -  victimele unor vrăjitoare.).

Vrajitoarea vrajitoare farmece este singura din Europa care poate practica ritualul de fertilitate pentru femeile cei isi doresc sa faca un copil. Vrajitoarea vrajitoare farmece este recunoscuta international prin puterea ce a fost transmisa de mama ei. , putand sa tina si sa manipuleze cele mai importante si grele ritualuri din Romania, si de pe intreg Mapamondoul. Vrajitoarea vrajitoare farmece practica Vrăjitoria ereditară: în care metodele meşteşugului au existat pe linie de familie.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Site-ul www.vrajitoare-farmece.ro NU raspunde in nici un fel pentru continutul imaginilor si textelor publicate in acest site
Si nici pentru textele si imaginile anunturilor publicate de membrii acestui site.