Cum lucrează vrăjitorii vrajitorii magiei negre?

Vrajitorii si magaie Vrajitorii si farmece

Prin metodele lor tainice, la comanda clientului, intră în contact cu diavolul şi cu ajutorul lui fac răul distrugător. Aceasta se face contra voii lui Dumnezeu. Pot folosi şi diochi-l. Vrăjitorii magiei negre folosesc diferite obiecte sau amulete, poate fi apă, vin, pământ, argint viu (mercur), sare, orice product alimentar şi altele. Orice obiect, aliment are memoria sa, în care se introduce energia distrugătoare cu ajutorul cuvântului distrugător şi transmis jertfei alese, începe lucrul său magic vraja rea. Se foloseşte puterea dracilor, care au diferite puteri şi pot provoca anumite boli sau necazuri şi moarte. Poate fi transmisă şi o boală, ce duce neapărat la moarte rapidă. După spusele specialiştilor magiei negre, cel mai puternic din draci, e Novei. El aduce moartea.

Poate fi vrăjită mâncarea, vinul, apa, care e folosită de om fără să ştie, nimerind în sânge se vor porni procesele distrugătoare a magiei negre. Cum spune Biblia din sânge e uşor de ajuns în suflet, căci în sânge este suflet. Cu magia neagră, vrăjitorii diavolului şi dracii, neutralizarea sau nimicirea lor, luptă toate religiile, însă, să cuprindă tot răul, care acum ca mucegaiul se răspândeşte şi distruge omenirea, Biserica nu este în stare. Un BIOENERGETICIAN al magiei albe, este salvarea urgentă, rapidă.

În Evanghelie de la Luca se povesteşte, ca cu lecuire se ocupă un om din popor şi folosea el credinţa mare în Dumnezeu, iar Ioan a interzis oamenilor din popor să lecuiască de vrăji, dar Isus Hristos când i s-a spus lui, ia spus lui Ioan " "nu interziceţi". Aceste cuvinte înseamnă doar una, că Dumnezeu şi fiul său Isus dau voie vrăjitorilor de magie albă, care au mare credinţă în Puterile Cereşti să lecuiască oamenii, dăruind-le sănătate şi noroc. Nu o dată am auzit, părerea diferitor preoţi, împotriva lecuirii, ce o fac tămăduitorii magiei albe. Dar cum vedeţi nu este adevărat. Oricine poate lecui aura, dacă posedă puteri paranormale, dacă are studiile necesare şi cunoştinţe vaste în domeniu, dacă are putere fizică îndeajuns, şi rezultate fructuoase, pentru a intra în confruntare cu puterile negre, a lua prin el energia negativă a clientului, a duce o luptă crâncenă şi a ieşi biruitor.

Vrajitorii 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Site-ul www.vrajitoare-farmece.ro NU raspunde in nici un fel pentru continutul imaginilor si textelor publicate in acest site
Si nici pentru textele si imaginile anunturilor publicate de membrii acestui site.